FAMO 2015

EL TIME-LAPSE PROTAGONISTA ABSOLUT DEL 3ER FESTIVAL AUDIOVISUAL MIQUEL OBIOLS 

Pere Girbau guanyador del premi del jurat i Pei Iborra s’enduu el premi del públic i el premi local.

guanyadors

L’entrega de premis va tenir lloc al Teatre Eliseu on es van projectar 8 obres finalistes dels 12 treballs presentats aquest any.

De les tres edicions que s’han realitzat fins ara, aquesta tercera va ser la que va comptar amb més públic al Teatre Eliseu per assistir a l’entrega de premis ja que aquesta vegada s’hi van aplegar més de 150 assistents.

El muntatge guanyador “Ineluctable”, de Pere Girbau, de 19 anys tenia com a escenari la fàbrica abandonada de Salou. Es va realitzar amb la tècnica de time-lapse, a partir d’imatges fotogràfiques. Pei Iborra amb el muntatge “Cicles” es va endur dos premis: el premi del públic assistent a l’acte i el premi local, novetat d’aquest any. El jurat va voler fer una menció especial al muntatge “La Ventafocs”, de Gerard Arderiu, Andrea Canelo i Clàudia Busquets, de Castellar del Vallès, realitzat amb la tècnica stop-motion.

Els premis consistien en una escultura del manlleuenc Albert Pla, 300 euros per al primer premi i 100 euros per als dos premis restants. El jurat del certamen estava format per persones relacionades amb la fotografia i l’audiovisual, totes elles vinculades a Roda de Ter: Antoni Parareda, Tomàs Pladevall, David Fontseca, Jordi Sanglas, Lluís Martí i Jordi Molet.


Els actes però, van començar el divendres amb un taller de fotografia per a alumnes de Primària de les escoles de Roda de Ter, a càrrec del Grup Fotogràfic Roda (GFR), entitats que s’encarrega d’organitzar el certamen. Van realitzar un stop-motion amb clics i plastilina, i el resultat es va poguer veure a la mitja part de l’entrega de premis del certamen.


Com a cloenda, el diumenge 26, a les 12 del migdia, al costat de l’Ajuntament de Masies de Roda hi va haver un concert-vermut amb els Paracaigudistes Acústics. 

Informació i fotografia: Ajuntament  de Roda de Ter

GUANYADORS 2015

“INELUCTABE” de Pere Girbau – Guanyador premi del jurat

“CICLES” de Pei Iborra – Guanyador premi del públic i premi local

“VENTAFOCS” de Gerard Arderiu, Andrea Canelo i Clàudia Busquets – Menció especial del jurat